NJOJ Bartafels

bartafel, bartafels, bartafel tuin, design bartafel, inklapbare bartafel, bartafel design, bartafels hout, bartafel landelijk, smalle bartafel, lange bartafel, bartafel 6 personen, bartafel inklapbaar, moderne bartafel, grote bartafel

 

 

 

 

 

De bartafel met gezelligheidsgarantie!

NJOJ Dutch Design heeft unieke bartafels en eettafels ontworpen voorzien van een doordacht kliksysteem. Hierdoor staat elke tafel zonder gereedschap binnen 1 minuut. Ideaal voor de horeca, projectinrichters, beursdeelname, bedrijfsrestaurants, vergaderruimtes, sportkantines en natuurlijk ook voor particulieren. Eigenlijk voor iedereen die praktische en multifunctionele tafels zoekt. Een gedemonteerde NJOJ bartafel neemt nauwelijks ruimte in. Daarnaast hebben de bartafels van NJOJ twee stevige voetsteunen waardoor je urenlang met je vrienden kunt hangen, en onder elke hoek zijn 2 handige haken om je jas of tas aan op te hangen.

NJOJ bartafels zijn verrassend van vormgeving. De dikke aluminium poten geven een stoere en robuuste uitstraling.
Lees meer...

De constructie oogt minimalistisch maar is gelijktijdig oerdegelijk en onverwoestbaar. Met praktische accessoires kan de bartafel in een handomdraai veranderd worden in een eettafel of rijdbaar uitgevoerd worden met zwenkwielen. Het aluminium onderstel kan in nagenoeg elke kleur gepoedercoat worden, maatwerk is voor NJOJ geen probleem.

NJOJ bartafels; daar maak je vrienden aan!

De NJOJ bartafel is een uniek en prijswinnend Nederlands ontwerp. Wereldwijd bestaan er geen vergelijkbare tafels. De bartafel is optioneel als eettafel of als salontafel op te zetten, binnen en buiten te gebruiken en oerdegelijk van kwaliteit. Alle NJOJ producten worden in Nederland vervaardigd. De combinatie van aluminium en Europees hout maakt de NJOJ bartafel een milieubewuste keuze.

The design of the NJOJ bar table has been registered, read more..

 

 Bekijk in webshop